Fri tale I 10 GB mobilabonnement

Farligt fedt 4G!

corner 4G v5

Fri tale


10

GB DATA

20 gb data i EU


49
,-

Pris pr. måned

Læs mere >

Hvor langt rækker 10 GB data?

Dette mobilabonnement er skræddersyet til dig, der elsker at sludre løs, sende masser af SMS'er og samtidig vil slippe for en stor regning. Med 10 GB data samt 20 GB ekstra data i EU har du nok data til at scrolle løs på de sociale medier, læse nyheder og tjekke vejret – uanset om du er hjemme eller på eventyr i EU.

Gør din mobiloplevelse fordelagtig med dette prisvenlige mobilabonnement, der giver dig masser af data til en overkommelig pris!


  • Fri tale, SMS og MMS
  • 20 GB data i EU
  • Ingen binding
  • Behold dit gode gamle mobilnummer
  • Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement

ENKELT, FLEKSIBELT OG SUPER BILLIGT!

Overskrid grænserne – uden bekymringer!

Rejs rundt i EU og Storbritannien lige som det passer dig, uden at skulle tænke det mindste på dit forbrug. Ring hjem, se dine yndlingsserier og del billederne, der er for flotte til bare at blive i kamerarullen!  Så – sludr, stream og surf præcis som du plejer!
Du har fri tale og 20 GB i EU du kan bruge af! Og skulle det ske, at du nærmer dig at have brugt rub og stub, så giver vi dig naturligvis besked undervejs. Og ellers kan du altid selv følge med på Mit Flexii.Hvorfor 4G, når man kan få 5G?

5G-netværket buldrer derudaf og vokser hurtigt i Danmark, men har dog stadig begrænset dækning i nogle områder. For at kunne benytte 5G-netværket, skal man have en 5G-klar mobil. Sværger man til iPhone, skal man fx have sig en 12’er eller derover før man kan få glæde af 5G-netværkets hastighed og funktioner.

Fordelen ved 4G-netværket er, at det har en langt bredere dækning og du kan derfor få adgang til internettet nærmest overalt – 4G giver ganske enkelt en mere stabil og pålidelig dækning.


Læs mere om 4G


Gå ikke glip af

Fri tale I 10 GB data + 20 GB i EU og 4G for kun 49 kr./md.


Bestil nu

Gratis oprettelse

Vi byder dig velkommen i Flexii med gratis oprettelse og ubesværet nummerflytning.
Behold dit elskede nummer og flyt det enten så hurtigt som muligt eller blot når din nuværende opsigelsesperiode er slut. Uanset hvad, så sørger vi for at flytte dit nummer og du skal ikke røre en finger!

Ingen binding

Vores mobilabonnementer er 100% uden binding. Du har total frihed til at skifte eller tilpasse dit abonnement, lige som det passer dig!
Ingen snørklede kontrakter – her er kun ren fleksibilitet og masser af valgfrihed.

Minimum 20 GB i EU

Alle vores abonnementer har minimum 20 GB data i EU og Storbritannien, så du kan roligt streame løs og dele dine øjeblikke, når du rejser i EU.
Vælg dit Flexii-abonnement i dag og få mere frihed, mere data og masser af tale!

3’s stærke netværk

Vi kører på 3’s netværk, så derfor kan vi tilbyde en pålidelig og problemfri forbindelse – uanset hvor du befinder dig i det ganske land. Så med et Flexii-abonnement er du sikret en ubekymret mobiloplevelse med en bomstærk forbindelse, der holder dig forbundet til dine nære og kære!

Brug for et abonnement med

flere GB?

Group 814

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii