Fri tale I fri data mobilabonnement

Suveræn frihed!

corner 5g v3
Fri20 senest 31jan
3 dage tilbage

Fri tale


FRI

DATA

25 gb data i EU


84
,-169,-

Pr. måned i 3 mdr. Fair use-grænse: 2 TB.*

Læs mere >

Hvis ikke du kan få nok!

Med vores Fri/Fri-mobilabonnement er det bare at snakke derudaf og bruge så meget data, at du helt mister pusten! Abonnementet giver dig suveræn frihed til at bruge din mobil – uden nogen som helst bekymringer!

Abonnementet inkluderer en generøs fair use-grænse på 2 TB! Det betyder blot, at du kan nyde al din data uden bekymringer, og at vi giver dig besked, hvis dataforbruget skulle se noooget mistænkeligt ud. Men udover det – så bruger du bare løs!


*Bemærk venligst, at rabatten kun er tilgængelig ved oprettelse af et nyt abonnement.


  • Fri tale, SMS og MMS
  • 25 GB data i EU
  • Ingen binding
  • Behold dit gode gamle mobilnummer
  • Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement

ENKELT, FLEKSIBELT OG SUPER BILLIGT!

Overskrid grænserne – uden bekymringer!

Rejs rundt i EU og Storbritannien lige som det passer dig, uden at skulle tænke det mindste på dit forbrug. Ring hjem, se dine yndlingsserier og del billederne, der er for flotte til bare at blive i kamerarullen!  Så – sludr, stream og surf præcis som du plejer!
Du har fri tale og 25 GB i EU du kan bruge af! Og skulle det ske, at du nærmer dig at have brugt rub og stub, så giver vi dig naturligvis besked undervejs. Og ellers kan du altid selv følge med på Mit Flexii.

Abonnementet inkluderer 5G

Hvorfor egentlig 5G? Det skal vi sige dig! 5G er fremtidens teknologi og giver dig en lynhurtig forbindelse, hurtigere responstider og faktisk hvad der minder om en fiberforbindelse i lommen! Med 5G er det slut med lange svartider og forsinkelser når du streamer, spiller eller surfer! Det er noget man gider!

Husk blot at have en mobil der understøtter 5G. Tjek også 5G-dækningen hvor du befinder dig – det kan du gøre lige her: dækningskort


Læs mere om 5G


Gå ikke glip af dette formidable tilbud!

Fri tale I Fri data + 25 GB i EU og 5G for kun 84 kr./md. de første 3 måneder!


Bestil nu

Gratis oprettelse

Vi byder dig velkommen i Flexii med gratis oprettelse og ubesværet nummerflytning.
Behold dit elskede nummer og flyt det enten så hurtigt som muligt eller blot når din nuværende opsigelsesperiode er slut. Uanset hvad, så sørger vi for at flytte dit nummer og du skal ikke røre en finger!

Ingen binding

Vores mobilabonnementer er 100% uden binding. Du har total frihed til at skifte eller tilpasse dit abonnement, lige som det passer dig!
Ingen snørklede kontrakter – her er kun ren fleksibilitet og masser af valgfrihed.

Minimum 20 GB i EU

Alle vores abonnementer har minimum 20 GB data i EU og Storbritannien, så du kan roligt streame løs og dele dine øjeblikke, når du rejser i EU.
Vælg dit Flexii-abonnement i dag og få mere frihed, mere data og masser af tale!

3’s stærke netværk

Vi kører på 3’s netværk, så derfor kan vi tilbyde en pålidelig og problemfri forbindelse – uanset hvor du befinder dig i det ganske land. Så med et Flexii-abonnement er du sikret en ubekymret mobiloplevelse med en bomstærk forbindelse, der holder dig forbundet til dine nære og kære!

Brug for et abonnement med

færre GB?

Group 813

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii