5G and you know it!

Nu kan du få dansegulvets hurtigste 5G-mobilabonnement.5G - en fiberforbindelse i lommen

Du kender det godt. Nettet er langsomt. YouTube lagger, Instagram loader langsomt, og din snap kan ikke sendes. Med 5G får du, hvad der svarer til en Wi-Fi fiberforbindelse i lommen – hele tiden!

5G betyder nemlig, at du får:

  • Hurtigere responstider – scroll, like, repeat!

  • Mere stabil forbindelse – slut med lagging!

  • Stream film, serier og YouTube i 8K – anywhere, anytime!


Det er super nemt!

Du skal blot vælge et Flexii 5G-abonnement, sætte dit simkort i en 5G-mobil og være i et område med 5G-dækning – så er du 5G-klar og flyvende online!

Se abonnementer

Hvad er 5G?

5G er femte generation af det mobile netværk. Du kender det sikkert også som mobilt bredbånd. Lang historie kort: det’ lynende hurtigt internet!

5G giver dig hastigheder, der minder om fiberforbindelser. Det er stabilt. Det er trådløst. Og der er ingen bøvl. Det giver dig helt nye muligheder med din mobilforbindelse! Stream fra sommerhuset, hold gang i festen, eller FaceTime i timevis. You decide!
Hvor hurtigt er 5G?

Ligesom med 4G, kommer det helt an på, hvor man er henne i landet. 5G er til dato det hurtigste netværk, du kan benytte på din mobil.
Med 5G kan du få hastigheder der til sammenligning er 10 gange hurtigere end 4G. Du kan ca. downloade 1 GB på ca. 4 sekunder og 10 GB på under et minut.

Se vores 5G dækning
Hvad er forskellen på 4G og 5G?

Kort sagt handler det om hastighed. 5G er simpelthen bare hurtigere. Meget hurtigere!

Hver gang du klikker, liker, poster, uploader eller downloader, skal der sendes/modtages data. Denne transmission er blevet meget hurtigere. Det betyder at responstiden, altså fra du klikker, til der sker en handling, er blevet hurtigere.

5G har større kapacitet, hvilket betyder, at netværket kan holde til mere. Du kan sende og modtage tunge filer, streame eller game – på samme tid – uden at det går ud over hastigheden. Du kan altså sagtens dele dit mobile internet til flere enheder uden at gå på kompromis med oplevelsen.

Download og upload hastigheder
4G download: 17-71 Mbit/s
4G upload: 5-43 Mbit/s
5G download: 25-954 Mbit/s
5G upload: 23-92 Mbit/s

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii