Hvor meget er 1 GB data?

Alle vores devices bruger mobildata, når de ikke er forbundet til Wi-Fi. Men præcis hvor meget data man bruger, kommer helt an på hvad der skal streames, hentes eller downloades. Det kommer faktisk også an på hvilken streamingtjeneste du bruger.
We've got 5G and you know it!

Med Flexii får du fart, 5G, fede moves og masser af data! Lige nu 0 kr. første måned.


Se abonnementer


Hvor langt rækker 1 GB data?

PLATFORM

STREAMING

LÆNGDE

ANTAL

Netflix

Emily in Paris

30 min.

8 afsnit

Disney+

The Kardashians

40 min.

2,5 afsnit

TV2 PLAY

The Bachelorette

30 min.

2 afsnit

TV2 PLAY LIve

Dybvaaaaad

20 min.

1 afsnit

Viaplay

Uncharted

112 min.

1 film af 2 timers varighed

Spotify

Tobias Rahim - STOR MAND

3 min.

462 gange

YouTube

Megan thee Stailion/Dua Lipa - Sweetest Pie.

3 min. 47 sek.

42 gange (480p)
66 gange (360p)


*Netflix. Funktion: Automatisk.
*Disney+. Funktion: Spar data.
* Viaplay. Funktion: Middel.
*Spotify. Funktion: Normal.
Brug for flere fede lifehacks?

Vi har samlet en masse fede hacks, så du ikke behøver at søge internettet tyndt. Du kan også finde Flexii på TikTok, hvor vi deler en masse brugbare techtips og hverdagshacks!

Se vores lifehacks

Så hvad kan man egentlig med 1GB data?


Netflix

Hvis du bruger din telefon til at se serier, så kan du ifølge Netflix se 4 timers serier, hvis du altså slår “Automatisk” til i dine appindstillinger. Det er ca. 8 afsnit af Emily in Paris. Du kan med fordel vælge “Spar data” i dine appindstilinger, og på den måde få op til 6 timer for 1GB.


Disney+

Streamer du derimod fra Disney+, så er det en god idé at gå ind i Appindstillinger > Brug af mobildata > Spar data. Ifølge Disney selv, så bruger din mobil hele 2GB i timen på den automatiske indstilling som er standarden, når du opretter dig.


TV2 PLAY

Bruger du TV2 PLAY til at se on demand programmer, så bruger du ca. 1GB i timen. Skal du se liveprogrammer bruger du ifølge TV2 hele 2,3GB data i timen. Så skal du se en fodboldkamp som El Clásico, så kommer du helt op på 3,45 GB.Hos Flexii kan du lige nu få Fri data til 0 kr. den første måned!

Se abonnementerViaplay

Hos Viaplay har du flere muligheder for at vælge din videokvalitet. Her kan du vælge imellem:

  • Højest: 2,5GB i timen

  • Høj: 1,8GB i timen

  • Middel: 0,5 GB i timen

  • Lav: 0,15GB i timen

Ved at vælge “Middel”, vil du kunne se en film på 2 timer for 1GB data. Skal du se en Premier League kamp, er det altså en god ide at vælge lav eller middel, og på den måde holde dig under 1 GB data.


Spotify

I den lavere ende finder vi musiksstreaming tjenester som Spotify. I Spotify er standardindstillingen, når du er på mobilt netværk: “Normal” (96 kbps). Du kan altså lytte til rigtig meget musik - ca. 23,1 timers musik før du runder 1 GB.


YouTube

Ser du indhold på YouTube, så kan det være en god idé at manuelt at indstiille kvaliteten til 480p eller derunder, for at få mest ud af din data. Vi har testet hvor meget data vi brugte ved at se Megan Thee Stallion feat. Dua Lipa - Sweetest Pie ved både 480p og 360p på en 4G-forbindelse. Ved 480p brugte vi 24,2 MB og ved 360p brugte vi 15,4MB. Det betyder, at vi for 1GB ved 480p kunne se musikvideoen 42 gange, og ca. 66 gange ved 360p.
Hvor meget data har jeg tilbage?

Vi sender dig altid en SMS, når du har opbrugt 80% og 100% af din data. Det samme gør vi, når du er i udlandet. Har du brug for et samlet overblik over dit forbrug, kan du altid hoppe ind på Mit Flexii og se dit forbrug.

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii