Frygteligt fedt 4G!

Hvad er 4G?

4G er fjerde generation af det mobile netværk. 4G er som en superhurtig vej på internettet, der giver dig mulighed for at downloade spil, videoer og apps på din mobil – meget hurtigt.

Med 4G kan du se videoer på YouTube uden at de hakker, spille online uden forsinkelse og sende beskeder øjeblikkeligt – i det hele taget en super internethastighed, der gør din mobiloplevelse hurtig og sjov!corner 4G v5

Fri tale


10

GB DATA

20 gb data i EU


49
,-

Pris pr. måned

Læs mere >
Her er et bud på ét af vores overkommelige og stadig flyvende 4G-mobilabonnementer!


Hvorfor et 4G-abonnement, når man kan få et 5G?

Hvis man tænker på teknologien som forskellige generationer af biler, så er 5G den nyeste og mest avancerede biltype, hvor 4G er den lidt ældre, men meget stabile type, der kører langt på literen.

5G-netværket vokser hurtigt, men har stadig begrænset dækning i nogle områder. For at kunne opnå en 5G-hastighed kræver det en mobil af nyere dato. For iPhone skal man have sig fx en 12'er eller nyere, før man kan få glæde af 5G-hastigheden. Det betyder, at hvis du har en "ældre" enhed, vil du ikke kunne komme på 5G-netværket. At opgradere til en 5G-enhed er nødvendigt for at drage fordel af 5G's hastighed og funktioner.

Fordelen ved 4G-netværket er, at det har en bredere dækning, så du kan få adgang til internettet næsten overalt – 4G giver ganske enkelt en mere stabil og pålidelig dækning.

Så kort sagt, så er 4G som en terrængående, hurtig bil, mens 5G er som en endnu hurtigere sportsvogn. Begge er gode, men 5G er endnu bedre til at få tingene til at ske hurtigt, men har man ikke en 5G-mobil og er i et område med 5G-dækning, så kan det egentlig være lige meget med et 5G-mobilabonnement.

Så – det er blot op til dig at beslutte, hvad der passer bedst til dit temperament, dit behov og dit budget.

Kort fortalt om 4G

  4G

 • 4G står for "fjerde generation" og er en type teknologi, der bruges til at give en hurtigere og mere pålidelig internetforbindelse på din mobil. Det er den ting, der gør det muligt at streame videoer, spille online spil, sende beskeder og surfe på internettet på din mobil.

  4G betyder lav ventetid fx når du klikker på noget på internettet, reagerer det næsten øjeblikkeligt. 4G-teknologi er også kendt for at have en mere pålidelig forbindelse, selvom du befinder dig et sted med dårlig mobilsignaldækning.

  Så kort sagt, så er 4G den teknologi, der gør din mobil hurtigere og mere pålidelig, når du surfer på internettet.

 • Den forventede downloadhastighed på 4G-netværket er 17-71 Mbit/s og 5-43 Mbit/s i uploadhastighed ved udendørs brug.

 • Ønsker du at tjekke dækningen i dit område, kan du blive klogere her.

 • 4G giver en rimelig hurtig internetforbindelse, hvilket betyder, at du kan downloade apps, streame videoer og spille online spil uden alt for meget ventetid.

  4G-netværket er mere udbredt end 5G og dækker flere områder, selv i mere fjerntliggende områder. Det betyder, at du normalt kan få adgang til internettet, uanset hvor du er.


  4G-tilslutningen er generelt stabil og pålidelig så du snildt kan foretage vigtige opkald, og holde dig online uden afbrydelser.


  Mobiler, der bruger 4G, har ofte længere batterilevetid sammenlignet med 5G-enheder, da 4G-forbindelsen bruger mindre strøm.


  4G-mobilabonnementer er ofte billigere end 5G-mobilabonnementer.

 • Hvis du har adgang til 4G, vil der i toppen af skærmen på din mobil være et lille 4G-ikon.
  Flexii ruller på 3's stærke netværk, som dækker geografisk bredt, alligevel kan 4G-signalet nogle gange være svækket, og så vil der i stedet stå fx Edge på din skærm, dvs. at du er på 3G- eller 2G-netværket. Dette er tilfældet for alle teleselskabers dækning.

 • 4G:

  4G står for "fjerde generation" og er den tidligere version af mobilnetværksteknologi.
  Med 4G kan du downloade apps, se videoer og spille spil på din mobil med en god hastighed. Det er som en hurtig bil, der kan få dig til dine digitale destinationer rimeligt hurtigt.


  5G:

  5G står for "femte generation" og er den nyere, mere avancerede version af mobilnetværksteknologi. 5G er som en superhurtig sportsbil for internettet. Det er hurtigere end 4G. Med 5G kan du downloade apps og streame videoer i ekstremt høj kvalitet på få sekunder.

  Så den store forskel er, at 5G er meget hurtigere end 4G. Det betyder, at oplevelsen bliver mere øjeblikkelig. For at få glæde af 5G, kræver det både et 5G-abonnemt, en 5G-mobil og at du er i et område med 5G-dækning

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii