Fri tale I 50 GB mobilabonnement

Vanvittig billigt!

corner 4G v5
bestilsenest 29juli

Fri tale


50

GB DATA

20 gb data i EU


0,-79,-

1. md.* Herefter 79 kr. pr. md.

Læs mere >

5G foren 10er v3

Vil du hellere have 5G?

For bare 10 kr. ekstra inkluderer abonnementet lynhurtig 5G! Den perfekte måde at give din forbindelse et boost uden at sprænge budgettet - blot et fif!

Læs mere

Hvor langt rækker 50 GB data?

Denne mængde data giver dig friheden til at streame, surfe og downloade løs uden den mindste bekymring. Tag din yndlingsserie med på farten, lyt til dine favoritnumre og del alt det du har lyst til, uden at tænke på dit dataforbrug. Der skal virkelig gives gas på mobilen, før du overhovedet er tæt på at løbe tør!

Oven i hatten er der både fri tale og SMS/MMS, så du skal egentlig bare sludre alt du kan, sende masser af beskeder og GIF’er – uden at skulle bekymre dig om en fjollet regning. What’s not to love?


*Bemærk venligst, at rabatten kun er tilgængelig ved oprettelse af et nyt abonnement.


  • Fri tale, SMS og MMS
  • 20 GB data i EU
  • Ingen binding
  • Behold dit gode gamle mobilnummer
  • Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement

ENKELT, FLEKSIBELT OG SUPER BILLIGT!

Overskrid grænserne – uden bekymringer!

Rejs rundt i EU og Storbritannien lige som det passer dig, uden at skulle tænke det mindste på dit forbrug. Ring hjem, se dine yndlingsserier og del billederne, der er for flotte til bare at blive i kamerarullen!  Så – sludr, stream og surf præcis som du plejer!
Du har fri tale og 20 GB i EU du kan bruge af! Og skulle det ske, at du nærmer dig at have brugt rub og stub, så giver vi dig naturligvis besked undervejs. Og ellers kan du altid selv følge med på Mit Flexii.Hvorfor 4G, når man kan få 5G?

5G-netværket buldrer derudaf og vokser hurtigt i Danmark, men har dog stadig begrænset dækning i nogle områder. For at kunne benytte 5G-netværket, skal man have en 5G-klar mobil. Sværger man til iPhone, skal man fx have sig en 12’er eller derover før man kan få glæde af 5G-netværkets hastighed og funktioner.

Fordelen ved 4G-netværket er, at det har en langt bredere dækning og du kan derfor få adgang til internettet nærmest overalt – 4G giver ganske enkelt en mere stabil og pålidelig dækning.


Læs mere om 4G


Gå ikke glip af dette formidable tilbud!

Fri tale I 50 GB data + 50 GB i EU og 4G til 0 kr. den første måned!


Bestil nu

Gratis oprettelse

Vi byder dig velkommen i Flexii med gratis oprettelse og ubesværet nummerflytning.
Behold dit elskede nummer og flyt det enten så hurtigt som muligt eller blot når din nuværende opsigelsesperiode er slut. Uanset hvad, så sørger vi for at flytte dit nummer og du skal ikke røre en finger!

Ingen binding

Vores mobilabonnementer er 100% uden binding. Du har total frihed til at skifte eller tilpasse dit abonnement, lige som det passer dig!
Ingen snørklede kontrakter – her er kun ren fleksibilitet og masser af valgfrihed.

Minimum 20 GB i EU

Alle vores abonnementer har minimum 20 GB data i EU og Storbritannien, så du kan roligt streame løs og dele dine øjeblikke, når du rejser i EU.
Vælg dit Flexii-abonnement i dag og få mere frihed, mere data og masser af tale!

3’s stærke netværk

Vi kører på 3’s netværk, så derfor kan vi tilbyde en pålidelig og problemfri forbindelse – uanset hvor du befinder dig i det ganske land. Så med et Flexii-abonnement er du sikret en ubekymret mobiloplevelse med en bomstærk forbindelse, der holder dig forbundet til dine nære og kære!

Brug for et abonnement med

færre GB?

Group 813

Brug for et abonnement med

flere GB?

Group 814

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii