Bestem selv prisen!

Alle abonnementer inkluderer fri tale.

Flexii, et billigt mobilabonnement uden binding med gratis oprettelse, fri tale og fri SMS/MMS. Vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement, men du kan selvfølgelig beholde dit nummer. Du kan frit skifte imellem alle mobilabonnementer - dét er flex!

Dit behov,
dit mobilabonnement!

Hos Flexii har du den fulde kontrol og valgfrihed til at vælge netop det mobilabonnement, den mængde data og den pris, der matcher dit behov og din pengepung bedst.

Ændrer dit forbrug sig, kan du skifte abonnement på et splitsekund, så du kan tage det i brug med det samme. Det koster ikke en flad femøre.

Vi har skippet alle de dyre ekstra omkostninger, det betyder, at du ikke finder os i butikkerne. Vi har heller ikke ekstra tjenester som streaming eller musik – i stedet er du sikret en formidabel pris, fuld kontrol og fleksibilitet.

  Flexii fordele

 • Det koster gratis at blive kunde hos Flexii. Der’ intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperioder – hvor fedt er det ikke lige? Og skulle det utænkelige ske, at du ikke ønsker at være Flexii-kunde mere, så kan du altså også frit opsige dit abonnement med en måneds varsel.

 • Med et Flexii-abonnement har du ubegrænset tale, SMS og MMS. Så – du kan med ro i mavsen holde de gode samtaler kørende, uden at bekymre dig om, at din regning stikker af. Og når vi siger, at du bare kan tale løs, så mener vi det fisme! Det eneste du skal huske på er, at hvis du ringer eller SMS’er til et udenlandsk nummer, koster det ekstra. Prisen varierer alt afhængig af, hvilket land du ringer eller SMS’er til – tjek priserne her.

  Er det gratis at bruge FaceTime?
  Nope. Hvis du bruger FaceTime, ringer du op via din internetforbindelse. Det betyder, at hvis du ikke er forbundet til et WiFi-netværk, så bruger du data. Der bruges ca. 3-4 MB i minuttet – hvad der ca. svarer til 200 MB i timen. Hvis du fx har 20 GB data, kan du FaceTime omkring 100 timer på en måned. Så ved du det!

 • Ændrer dit forbrug sig, så er det bare med at tjekke, om ikke Flexii har abonnementet, der passer helt perfekt. Det koster ikke en flad femøre. Når du skifter dit abonnement, sker det lige mettevuns, så du kan tage det i brug med det samme. Log ind på Mit Flexii for at skifte abonnement helt gratis.

 • Vi dækker hele Danmark. Når du skifter til Flexii, skal du ikke være nervøs for din dækning eller mangel på samme. Vi bruger nemlig Danmarks stærkeste mobilnetværk – 3’s 4G- og 5G-netværk. Tjek din dækning ved at kigge på vores dækningskort.

 • Du kan bruge din EU-data i hele EU og Storbritannien, akkurat som du kan herhjemme. Og du kan frit ringe til danske numre fra EU-lande og Storbritannien.

  Du skal dog være obs på, at det koster ekstra, hvis du skal ringe fra Danmark til udenlandske numre.

 • 4G:

  4G står for "fjerde generation" og er den tidligere version af mobilnetværksteknologi.
  Med 4G kan du downloade apps, se videoer og spille spil på din mobil med en god hastighed. Det er som en hurtig bil, der kan få dig til dine digitale destinationer rimeligt hurtigt.


  5G:

  5G står for "femte generation" og er den nyere, mere avancerede version af mobilnetværksteknologi. 5G er som en superhurtig sportsbil for internettet. Det er hurtigere end 4G. Med 5G kan du downloade apps og streame videoer i ekstremt høj kvalitet på få sekunder.

  Så den store forskel er, at 5G er meget hurtigere end 4G. Det betyder, at oplevelsen bliver mere øjeblikkelig. For at få glæde af 5G, kræver det både et 5G-abonnemt, en 5G-mobil og at du er i et område med 5G-dækning

 • Du kan vælge at flytte dit nuværende nummer til Flexii, når du opretter dig. Det koster ikke noget at vælge nummerflytning, og det sker helt automatisk. Vi sørger for opsigelsen hos din nuværende udbyder, det skal du ikke.

  Vi skal bruge dit nuværende simkortnummer til at flytte nummeret. Du kan finde dit simkortnummer her.


  Hvornår flytter et nummer?

  Du kan vælge at flytte nummeret med det samme, eller efter din opsigelses- og bindingsperiode hos din nuværende udbyder.

  Vi flytter som standard dit nummer efter din opsigelsesperiode. Den periode er som oftest 30 dage, med mindre du er i binding.

  Hvis du vælger at flytte dit nummer med det samme, er der tale om en straksflytning. Bemærk at du her godt kan blive restopkrævet af den udbyder du har. Det tager normalt 5 dage at gennemføre en straksflytning. På den måde, er du sikker på at kunne modtage dit simkort inden dit nummer flytter.

 • Ønsker du at fortryde dit nye abonnement hos os, kan du klare det på Mit Flexii inden for de første 14 dage, fra dit nummer er aktiveret.

  Husk, at hvis du ønsker at beholde nummeret, men hos et andet teleselskab, så er det dem der sørger for at flytte og opsige dit abonnement hos os.

  Skal du have fortrudt dit abonnement, inden det overhovedet er blevet aktiveret hos os, skal du udfylde denne kontaktformular eller hive fat i Kundeservice.

Skal du være med?

Sådan bliver du Flexii


1.
Bestem antal GB

Find det mobilabonnement
der passer dig bedst.


2.
Vælg nummer

Behold nummer eller bestil
nyt - du bestemmer.3.
Bestil & betal

Du modtager simkortet
inden 5 hverdage.

Skal vi sammensætte et mobilabonnemt for dig?

Her kan du finde vores faste mobilabonnementer.

Mobilabonnementer

Værd at vide

Det med småt

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii