Snup et billigt mobilabonnement

corner 4G v5
bestilsenest 29juli

Fri tale


20

GB DATA

20 gb data i EU


0,-59,-

1. md.* Herefter 59 kr. pr. md.

Læs mere >
corner 4G v5
bestilsenest 29juli

Fri tale


50

GB DATA

20 gb data i EU


0,-79,-

1. md.* Herefter 79 kr. pr. md.

Læs mere >
corner 5g v3
bestilsenest 29juli

Fri tale


FRI

DATA

25 gb data i EU


0,-169,-

1. md.* Herefter 169 kr. pr. md. Fair use-grænse: 2 TB.

Læs mere >
corner 4G v5
bestilsenest 29juli

Fri tale


20

GB DATA

20 gb data i EU


0,-59,-

1. md.* Herefter 59 kr. pr. md.

Læs mere >
corner 4G v5
bestilsenest 29juli

Fri tale


50

GB DATA

20 gb data i EU


0,-79,-

1. md.* Herefter 79 kr. pr. md.

Læs mere >
corner 5g v3
bestilsenest 29juli

Fri tale


FRI

DATA

25 gb data i EU


0,-169,-

1. md.* Herefter 169 kr. pr. md. Fair use-grænse: 2 TB.

Læs mere >

Fri SMS/MMS

Ingen binding

Gratis oprettelse

3’s stærke netværk

Pristjek

– Flexii er billigst!

Sådan har vi gjort
Alle oplysninger er indsamlet 16. juli 2024 fra selskabernes hjemmesider. De er opdelt i 50 GB og Fri data, derfor er der valgt den GB mængde som kommer tættest på.
Priserne er sammenlignet uden kampagner, for at give en bedre fornemmelse af hvad det reelt koster at være kunde igennem 6 måneder.
Alle selskaber har ofte kampagnetilbud og det kan derfor være en god ide at tjekke alle selskaber inden man køber.

Megabilligt 4G mobilabonnement!

corner 4G v5

Fri tale


10

GB DATA

20 gb data i EU


49,-

Pris pr. måned

Læs mere >


Fri tale mobilabonnement
10 GB data I 20 GB data i EU

Dette mobilabonnement er skræddersyet til dig, der elsker at sludre løs, sende masser af SMS'er og samtidig vil slippe for at bekymre dig om regningen.
Med 10 GB data samt ekstra 20 GB data i EU har du nok data til at scrolle løs på de sociale medier, læse nyheder og tjekke vejret – uanset om du er hjemme eller på eventyr i EU.

Gør din mobiloplevelse fordelagtig med vores prisvenlige mobilabonnement, der giver dig masser af data til en overkommelig pris!

Mere om Fri tale I 10 GB


Hvad indgår i abonnementet?

Vores mobilabonnementer er helt ukompliceret, vi har ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement samt flytte dit nummer til os. Med Flexii får du:

 • Valgfrihed – du vælger mængden af data i dit abonnemt, og deraf pris.

 • Har du et EU-abonnement kan du bruge din data i hele EU og Storbritannien – så du med ro i maven kan gå online, bruge Google Maps eller scrolle på TikTok, når du er på ferie.

 • Mulighed for af skifte abonnement når som helst. Få fx EU data på 2 min.

 • Gratis oprettelse

 • Fri tal og fri SMS og MMS

 • 3’s stærke netværk

Nyt mobilabonnement?

3 enkle trin. Det er 100% nemt!

Hos Flexii skal det være nemt at blive kunde – derfor er vi 100% online. Når du ved, hvilket abonnement du ønsker, skal du følge 3 simple trin:

1. Vælg dit abonnement

2. Vælg om du vil beholde dit nuværende nummer, eller bestille et helt nyt.

3. Sæt dit nye simkort i mobilen, som du modtager inden for 5 hverdage.


Du kan altid fortryde dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur.

Slide into our DMs

Er der noget, du står og mangler hos dit nuværende selskab, eller er der noget, du ønsker at vide mere om? Leder du måske efter nyttige lifehacks, techtips eller vil du bare gerne dele et godt tip?
Så skriv endelig til os! Vi hører drøngerne fra dig!

Simpel mobiltelefoni. Masser fordele.

  Flexii

 • Med et Flexii-abonnement har du ubegrænset tale, SMS og MMS. Så – du kan med ro i mavsen holde de gode samtaler kørende, uden at bekymre dig om, at din regning stikker af. Og når vi siger, at du bare kan tale løs, så mener vi det fisme! Det eneste du skal huske på er, at hvis du ringer eller SMS’er til et udenlandsk nummer, koster det ekstra. Prisen varierer alt afhængig af, hvilket land du ringer eller SMS’er til – tjek priserne her.

  Er det gratis at bruge FaceTime?
  Nope. Hvis du bruger FaceTime, ringer du op via din internetforbindelse. Det betyder, at hvis du ikke er forbundet til et WiFi-netværk, så bruger du data. Der bruges ca. 3-4 MB i minuttet – hvad der ca. svarer til 200 MB i timen. Hvis du fx har 20 GB data, kan du FaceTime omkring 100 timer på en måned. Så ved du det!

 • Ændrer dit forbrug sig, så er det bare med at tjekke, om ikke Flexii har abonnementet, der passer helt perfekt. Det koster ikke en flad femøre. Når du skifter dit abonnement, sker det lige mettevuns, så du kan tage det i brug med det samme. Log ind på Mit Flexii for at skifte abonnement helt gratis.

 • Du kan bruge din EU-data i hele EU og Storbritannien, akkurat som du kan herhjemme. Og du kan frit ringe til danske numre fra EU-lande og Storbritannien.

  Du skal dog være obs på, at det koster ekstra, hvis du skal ringe fra Danmark til udenlandske numre.

 • Hos Flexii har vi, på vores abonnementet med fri data, en fair use-grænse på 2 TB (terabyte), som svarer til 2048 GB. Begrebet ”fair use” kan oversættes til rimelig brug – sådan cirka. Det betyder, i al sin enkelthed, at 2 TB er grænsen for, hvad der kan kendetegnes for normal brug af data. Fair use-grænsen er en måde at sikre, at abonnementet ikke bliver misbrugt. Det kan fx være hvis abonnementet bliver brugt til erhvervsformål eller systematisk henter langt mere data ned, end hvad der er muligt at bruge på et enkelt simkort. Så hvis du bare scroller på TikTok, ser epic fails på YouTube eller streamer serier på Netflix, så er det helt fint!

 • Fri data hos Flexii koster 0 kr. den første måned herefter 169 kr./md. med en fair use-grænse på 2 TB.

 • Det koster gratis at blive kunde hos Flexii. Der’ intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperioder – hvor fedt er det ikke lige? Og skulle det utænkelige ske, at du ikke ønsker at være Flexii-kunde mere, så kan du altså også frit opsige dit abonnement med en måneds varsel.

 • Vi dækker hele Danmark. Når du skifter til Flexii, skal du ikke være nervøs for din dækning eller mangel på samme. Vi bruger nemlig Danmarks stærkeste mobilnetværk – 3’s 4G- og 5G-netværk. Tjek din dækning ved at kigge på vores dækningskort.

Værd at vide

Det med småt

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii