Mobilabonnement

- find din favorit lige her!

Fri20 18dec

Fri40 18dec

FriFri 18dec

Megabilligt 4G mobilabonnement!

Flexii gave overlay v11
4g corner frost v2

Fri tale


10

GB DATA

20 gb data i EU


49,-

Pris pr. måned


Fri tale mobilabonnement
10 GB data I 20 GB data i EU

Dette mobilabonnement er skræddersyet til dig, der elsker at sludre løs, sende masser af SMS'er og samtidig vil slippe for at bekymre dig om regningen.
Med 10 GB data samt ekstra 20 GB data i EU har du nok data til at scrolle løs på de sociale medier, læse nyheder og tjekke vejret – uanset om du er hjemme eller på eventyr i EU.

Gør din mobiloplevelse fordelagtig med vores prisvenlige mobilabonnement, der giver dig masser af data til en overkommelig pris!

Mere om Fri tale I 10 GBHvad indgår i abonnementet?

Vores mobilabonnementer er helt ukomplicerede – færdig, slut. Alle abonnementer har fri tale, og så styrer du selv om du vil have 10 GB data, 20 GB data, 40 GB data eller Fri data.

 • Du kan bruge din data i hele EU og Storbritannien – så du med ro i maven kan gå online, bruge Google Maps eller scrolle på TikTok, når du er på ferie.

 • Ingen binding – du kan derfor opsige dit abonnement med en måneds varsel.

 • Fri SMS og MMS – så du kan skrive og sende ubegrænset.

 • Gratis oprettelse.

Sharing is Flexii-ing

Vi er et online mobilcommunity, hvor vi inspirerer hinanden, deler tips, lifehacks og anmelder nye apps. Flexii er et univers, hvor vi tapper ind i nye trends, flexer nye fifs og deler dem med hinanden. Du kan da også følge med på TikTok, hvor vi deler nye techtips – fedt, ik’?


Se Lifehacks

Nyt mobilabonnement?

3 enkle trin. Det er 100% nemt!

Hos Flexii skal det være nemt at blive kunde – derfor er vi 100% online. Når du ved, hvilket abonnement du ønsker, skal du følge 3 simple trin:

1. Vælg dit abonnement

2. Vælg om du vil beholde dit nuværende nummer, eller bestille et helt nyt.

3. Sæt dit nye simkort i mobilen, som du modtager inden for 5 hverdage.


Du kan altid fortryde dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur.

Slide into our DMs

Er der noget, du står og mangler hos dit nuværende selskab, eller er der noget, du ønsker at vide mere om? Leder du måske efter nyttige lifehacks, techtips eller vil du bare gerne dele et godt tip?
Så skriv endelig til os! Vi hører drøngerne fra dig!

Simpel mobiltelefoni. Masser fordele.

  Flexii

 • Med et Flexii-abonnement har du ubegrænset tale, SMS og MMS. Så – du kan med ro i mavsen holde de gode samtaler kørende, uden at bekymre dig om, at din regning stikker af. Og når vi siger, at du bare kan tale løs, så mener vi det fisme! Det eneste du skal huske på er, at hvis du ringer eller SMS’er til et udenlandsk nummer, koster det ekstra. Prisen varierer alt afhængig af, hvilket land du ringer eller SMS’er til – tjek priserne her.

  Er det gratis at bruge FaceTime?
  Nope. Hvis du bruger FaceTime, ringer du op via din internetforbindelse. Det betyder, at hvis du ikke er forbundet til et WiFi-netværk, så bruger du data. Der bruges ca. 3-4 MB i minuttet – hvad der ca. svarer til 200 MB i timen. Hvis du fx har 20 GB data, kan du FaceTime omkring 100 timer på en måned. Så ved du det!

 • Ændrer dit forbrug sig, så er det bare med at tjekke, om ikke Flexii har abonnementet, der passer helt perfekt. Det koster ikke en flad femøre. Når du skifter dit abonnement, sker det lige mettevuns, så du kan tage det i brug med det samme. Log ind på Mit Flexii for at skifte abonnement helt gratis.

 • Du kan bruge din data i hele EU og Storbritannien, akkurat som du kan herhjemme. Og du kan frit ringe til danske numre fra EU-lande og Storbritannien. Du skal dog være obs på, at det koster ekstra, hvis du skal ringe til lokale numre, selvom du befinder dig i udlandet.

 • Hos Flexii har vi, på vores abonnementet med fri data, en fair use-grænse på 2 TB (terabyte), som svarer til 2048 GB. Begrebet ”fair use” kan oversættes til rimelig brug – sådan cirka. Det betyder, i al sin enkelthed, at 2 TB er grænsen for, hvad der kan kendetegnes for normal brug af data. Fair use-grænsen er en måde at sikre, at abonnementet ikke bliver misbrugt. Det kan fx være hvis abonnementet bliver brugt til erhvervsformål eller systematisk henter langt mere data ned, end hvad der er muligt at bruge på et enkelt simkort. Så hvis du bare scroller på TikTok, ser epic fails på YouTube eller streamer serier på Netflix, så er det helt fint!

 • Fri data hos Flexii koster 69 kr./md. de første 2 måneder med en fair use-grænse på 2 TB.

 • Det koster gratis at blive kunde hos Flexii. Der’ intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperioder – hvor fedt er det ikke lige? Og skulle det utænkelige ske, at du ikke ønsker at være Flexii-kunde mere, så kan du altså også frit opsige dit abonnement med en måneds varsel.

 • Vi dækker hele Danmark. Når du skifter til Flexii, skal du ikke være nervøs for din dækning eller mangel på samme. Vi bruger nemlig Danmarks stærkeste mobilnetværk – 3’s 4G- og 5G-netværk. Tjek din dækning ved at kigge på vores dækningskort.

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii