Bestil senest d. 13. April

Fri tale


15

GB DATA

20 gb data i EU


49,-69,-

Pris pr. måned i 6 mdr.

Bestil senest d. 13. April

Fri tale


40

GB DATA

20 gb data i EU


69,-89,-

Pris pr. måned i 6 mdr.

Bestil senest d. 13. April

Fri tale


FRI

DATA

25 gb data i EU


149,-169,-

Pris pr. måned i et år. Fair-use grænse: 2 TB.

Bestil senest d. 13. April

Fri tale


15

GB DATA

20 gb data i EU


49,-69,-

Pris pr. måned i 6 mdr.

Bestil senest d. 13. April

Fri tale


40

GB DATA

20 gb data i EU


69,-89,-

Pris pr. måned i 6 mdr.

Bestil senest d. 13. April

Fri tale


FRI

DATA

25 gb data i EU


149,-169,-

Pris pr. måned i et år. Fair-use grænse: 2 TB.

Fri SMS/MMS

Ingen binding

5G-abonnement

Gratis oprettelse

Billigt mobilabonnement - That´s it!

Flexii tilbyder Danmarks nye billige mobilabonnement – uden alle mulige unødvendige features du ikke har bedt om. Okay, vi er ikke bare endnu et mobilselskab - vi er Danmarks nye mobilfællesskab. Vores vision er at skabe fremtidens nye mobilcommunity, drevet af dine ønsker og forventninger til hvad et mobilselskab faktisk skal og bør være.

Hvad indgår i et Flexii-abonnement?

Vores mobilabonnementer er helt ukompliceret – færdig, slut. Alle abonnementer har fri tale, og så styrer du selv om du vil have 30 GB data, 50 GB data eller fri data.

 • Du kan bruge din data i hele EU og Storbritannien - så du med ro i maven kan gå online, bruge Google Maps eller scrolle på TikTok, når du er på ferie.

 • Ingen binding - du kan derfor opsige dit abonnement med en måneds varsel.

 • Fri SMS og MMS - så du kan skrive og sende ubegrænset.

 • Gratis oprettelse.

Sharing is Flexii-ing

Vi er et online mobilcommunity, hvor vi inspirerer hinanden, deler tips, lifehacks og anmelder nye apps. Flexii er et univers, hvor vi tapper ind i nye trends, flexer nye fifs og deler dem med hinanden. Du kan da også følge med på TikTok, hvor vi deler nye techtips hver uge – fedt, ik’?


Se Lifehacks

Nyt mobilabonnement?

3 enkle trin. Det er 100% nemt!

Hos Flexii skal det være nemt at blive kunde – derfor er vi 100% online. Når du ved, hvilket abonnement du ønsker, skal du følge 3 simple trin:


1. Vælg dit abonnement

2. Vælg om du vil beholde dit nuværende nummer, eller bestille et helt nyt.

3. Sæt dit nye simkort i mobilen, som du modtager inden for 5 hverdage.

Du kan altid fortryde dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur.Slide into our DMs

Er der noget, du står og mangler hos dit nuværende selskab, eller er der noget, du ønsker at vide mere om? Leder du måske efter nyttige lifehacks, techtips eller vil du bare gerne dele et godt tip?
Så skriv endelig til os! Vi hører drøngerne fra dig!

Simpel mobiltelefoni. Masser fordele.

  Flexii

 • Med et Flexii-abonnement har du ubegrænset tale, SMS og MMS. Så – du kan med ro i mavsen holde de gode samtaler kørende, uden at bekymre dig om, at din regning stikker af. Og når vi siger, at du bare kan tale løs, så mener vi det fisme! Det eneste du skal huske på er, at hvis du ringer eller SMS’er til et udenlandsk nummer, koster det ekstra. Prisen varierer alt afhængig af, hvilket land du ringer eller SMS’er til – tjek priserne her.

  Er det gratis at bruge FaceTime?
  Nope. Hvis du bruger FaceTime, ringer du op via din internetforbindelse. Det betyder, at hvis du ikke er forbundet til et WiFi-netværk, så bruger du data. Der bruges ca. 3-4 MB i minuttet – hvad der ca. svarer til 200 MB i timen. Hvis du fx har 20 GB data, kan du FaceTime omkring 100 timer på en måned. Så ved du det!

 • Ændrer dit forbrug sig, så er det bare med at tjekke, om ikke Flexii har abonnementet, der passer helt perfekt. Det koster ikke en flad femøre. Når du skifter dit abonnement, sker det lige mettevuns, så du kan tage det i brug med det samme.

 • Du kan bruge din data i hele EU og Storbritannien, akkurat som du kan herhjemme. Og du kan frit ringe til danske numre fra EU-lande og Storbritannien. Du skal dog være obs på, at det koster ekstra, hvis du skal ringe til lokale numre, selvom du befinder dig i udlandet.

 • Hos Flexii har vi, på vores abonnementet med fri data, en fair-use grænse på 2TB (terabyte), som svarer til 2048 GB. Begrebet ”fair-use” kan oversættes til rimelig brug – sådan cirka. Det betyder, i al sin enkelthed, at 2 TB er grænsen for, hvad der kan kendetegnes for normal brug af data. Fair-use grænsen er en måde at sikre, at abonnementet ikke bliver misbrugt. Det kan fx være hvis abonnementet bliver brugt til erhvervsformål eller systematisk henter langt mere data ned, end hvad der er muligt at bruge på et enkelt simkort. Så hvis du bare scroller på TikTok, ser epic fails på YouTube eller streamer serier på Netflix, så er det helt fint!

 • Fri data hos Flexii koster 90 kr./md. de første 3 måneder med en fair-use grænse på 2 TB.

 • Det koster gratis at blive kunde hos Flexii. Der’ intet oprettelsesgebyr og ingen bindingsperioder – hvor fedt er det ikke lige? Og skulle det utænkelige ske, at du ikke ønsker at være Flexii-kunde mere, så kan du altså også frit opsige dit abonnement med en måneds varsel.

 • Vi dækker hele Danmark. Når du skifter til Flexii, skal du ikke være nervøs for din dækning eller mangel på samme. Vi bruger nemlig Danmarks stærkeste mobilnetværk – 3’s 4G- og 5G-netværk. Tjek din dækning ved at kigge på vores dækningskort.

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii