Lifehacks

Nyttige lifehacks kan spare dig for en masse besvær.
Vi har samlet vores yndlings hacks lige her – hvem ved, måske kan et par af dem gøre din hverdag lettere. Og har du en fantastisk idé, et forslag eller et fif til vores brand, måske nogle forbedringer eller bare et du-skal-se-dette link, så del det med os på #flexiimobil

App's - hverdagens hacks!

Hos Flexii bruger vi flittigt app’s, som et lille hack i en travl hverdag. Dén lille hjælp, der gør at motivationen får et nøk op eller at dynen sparkes lidt lettere af om morgenen. I denne måned har vi været særlig glade for disse 3 app’s:

Christmas countdown

Gør julen endnu mere spændende med app'en Christmas Countdown! Få det perfekte overblik over julemagien og se præcist, hvor tæt du er på at opleve den mest fantastiske tid på året!

App Store I Google Play


Running Christmas

Running Christmas calender er den perfekte motivation til at få trænet i december. Tag udfordringen op og få en ny og spændende træningsopgave hver eneste dag!

App Store I Google play


Ønskeskyen

Træt af ønskelistekaos? Med Ønskeskyen kan du få et hurtigt overblik over dine ønsker og byg en lettilgængelig ønskelisten. Del den med dine venner og familie, og undgå dobbeltgaver. Nemt!

App store I Google play


Hvor meget er 1 GB data og...

Hvor mange GB data har du brug for i dit abonnement?

Valget mellem de mange enslydende mobilabonnementer kan være svært, for hvor meget data har man egentlig behov for? Vi har lavet en dataguide, så du kan få et overblik over hvor meget du kan streame og downloade for 1 GB data. Vi håber, at guiden kan hjælpe dig lidt på vej, så du kan vælge det mobilabonnement, der matcher dit behov bedste.

Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii