Fri tale. Fri data.

25 GB data i EU

corner 5g v3
Fri20 senest 31jan
3 dage tilbage

Fri tale


FRI

DATA

25 gb data i EU


84
,-169,-

Pr. måned i 3 mdr. Fair use-grænse: 2 TB.*

Læs mere >

Scroll, like, repeat!

Få Danmarks billigste abonnement med fri data

Er du træt af konstant at bekymre dig om dit dataforbrug? Så er her den perfekte løsning til dig! Danmarks billigste abonnement med fri data er nu tilgængeligt hos Flexii.


Fri data - uden alt for meget bøvl!

Med vores fri data mobilabonnementer kan du streame, scrolle og surfe lige så tosset du vil – uden at bekymre dig om regningen. Du får ubegrænset adgang til 4G- og 5G-netværk, så du kan nyde lynhurtige hastigheder og en problemfri oplevelse på din smartphone.
Du kan lige nu få et mobilabonnement med Fri data til 84 kr. de første 3 måneder! Yaay! Abonnementet er naturligvis stadig inklusive fri tale og fri SMS/MMS. Bare rolig!

25 GB data i EU

Skal du rejse i EU? Du kan med et Flexii-abonnement tage din data med dig! Vores fri data abonnement inkluderer 25 GB data til brug i hele EU og Storbritannien, så du kan holde kontakten med venner og familie, bruge Google Maps eller bare forblive opdateret, mens du er væk hjemmefra.

Tag dit internet med på farten

Tag internettet med dig på farten uden at bekymre dig om dit forbrug! Med vores mobilabonnement med fri data behøver du (næsten) ikke at tænke på at nå grænsen for dit dataforbrug.

Spring ud i en verden af ubegrænset surfing, streaming og deling af dit yndlingsindhold, uanset hvor du er. Uanset om du er en ivrig social media-stjerne, en super-streamer eller bare vil have den ultimative frihed til at udforske online, så er vores Fri data-abonnement noget for dig!

Har du brug for fri data?

Hvis du er en af dem, der konstant bruger din smartphone til streaming, gaming, downloading og videoopkald, er et mobilabonnement med fri data det helt perfekte valg. Slip for begrænsninger og nyd ubegrænset adgang til internettet uden bekymringer.

Se abonnementer


Copyright © 2022 by Flexii (Hi3G Denmark ApS) All rights reserved Fadet 4, 1799 København V CVR: 26123445

Mobilabonnementer
Priser og EU-lande
Mit Flexii